22 srpen

Cihelna – zájezd České a Slovenské obce dělostřelecké

Datum a čas22.08.2015 05:45 - 20:00

Vážení přátelé,

Tak, jako každoročně, organizuje Česká a Slovenská Obec Dělostřelecká zájezd na akci CIHELNA 2015. Akce bude jako každoročně spojená s kladením věnce/kytice na pietní místa pro své členy a pro legionáře, veterány i zájemce, – pro vojáky doporučena pro pietní místa slavnostní uniforma.

Odjezd z Prahy Dejvic od autoparku (případně bude upřesněno jinak) v sobotu 22. 8. 2015 v 05,45; návrat do 20.00 hod. Za akci zodpovídá Viceprezident ČaSOD Praha pan plk.gšt. v. v. Ing. Vladimír Maršík. Nástup- výstup bude možný i po trase Praha- Hotel LEGIE, Hl.nádr. ČD, metro Černý Most, Poděbrady(náměstí –před zámkem),Hradec Králové (autobus.nádraží)-Kostelec n. Orlicí-Žamberk , případně jinde na trase(dle přihlášených účastníků).

Zájemci (z ČsOL- souhrně přes sekretariát) se musí přihlásit panu Maršíkovi nejpozději do 31. července 2015 na , E-maui: armourer48@gma­il.com; v den zájezdu případný kontakt přes mobil: 602742346.

Prezident ČaSOD Praha

pplk. v. v. Ing. Jaroslav Stojan, EUR ING

 

        Po příjezdu do městečka Králíky organizujeme delegací ČaSOD( v předchozích létech společně s ČsOL) návštěvu pietního místa, kde k bustě čet. Hrada pokládáme květiny a děláme zápis do Knihy návštěv. Pak si do odpoledne účastníci vybírají z programu – viz www.akcecihelna.com