13 únor

Já, Sokol: Příběhy 2017

Datum a čas13.02. - 19.02.2017
2017-02-13
 

PROJEKT

Já, Sokol: Příběhy 2017

 
13. – 19. 2. 2017
 
PRŮBĚH KAMPANĚ
Základní myšlenka je prostá. Ve zmíněném týdnu se členové sokola, kteří se chtějí do kampaně zapojit, ozdobí nějakou formou loga Sokola, ať již jeho historickou zdobenou podobou nebo jeho současně planout variantou. Takto zkrášleni vyrazí do ulic, za běžnými povinnostmi, a cestou mohou sledovat, zda nepotkají někoho dalšího, kdo hrdě nese značku našeho spolku. Náhodná setkání budou podněcovat pozdravy, úsměvy a dají vzniknout zajímavým příběhům, o které nám jde.
 
SOUTĚŽ
Tématem kampaně jsou příběhy, které vzniknou z náhodných setkání. Abychom celý projekt podpořili, vyhlašujeme spolu s kampaní soutěž o nejzajímavější příběh. Účastníci kampaně nám zašlou svůj příběh, který zveřejníme. Nad sebranými příběhy následně vyhlásíme veřejné hlasování a nejlepší tři odměníme.
 
CENY V SOUTĚŽI
Chceme vám případnou výhrou udělat skutečně radost, a proto si cenu budete moci vybrat dle svého z několika kategorií. O jakou cenu máte zájem, nám sdělíte spolu s odeslaným příběhem. Cenu můžete čerpat v několika kategoriích.
 
Kategorie cen

  1. Podpořte naši jednotu – v případě výhry poukážeme hodnotu ceny vaší tělocvičné jednotě jako dar.
  2. Cenu si vyberu sám – v případě výhry si vyberete cenu do příslušné hodnoty a my ji pro vás objednáme a zašleme.
  3. ještě na tom pracujeme …

PODMÍNKY SOUTĚŽE

Soutěž je určena členům České obce sokolské všeho věku. Účastník soutěže musí být prokazatelně členem. Příběhy nemusí být nijak dlouhé. Každý však musí obsahovat místo, kde se odehrál, čas, kdy se odehrál, a informaci o postavách v něm (jméno a tělocvičná jednota).Příběh musí být odeslán do 27. února 2017 do 22:00 hod. Rozhodující je datum odeslání.Přesné znění podmínek soutěže zveřejníme do konce ledna.
 
PARTNEŘI
Tento nultý ročník akce připravuje Ústecké čtyřžupí (sokolské župy Krušnohorská-Kukaňova, Podřipská, Severočeská-Novákova a Sladkovského). Garantem kampaně a současně jejím donorem je br. Tomáš Kučera, krajský zmocněnec Ústeckého čtyřžupí.Pro budoucí ročníky hledáme další partnery a designery. Již dnes máme mnoho rozšiřujících nápadů a plánů.

 

VŠECHNY TERMÍNY:

Termín konání:: Od pondělí, 13. únor 2017 do neděle, 19. únor 2017