17 březen

19. výroční Legioples

MístoPraha, Korunní 30 - Divadlo v Korunní
Datum a čas17.03.2018 19:00

19. Legioples

Kdy: 17. 3. 2018 v 19:00
Kde: Divadlo v Korunní, Korunní 30 Praha 2

Již tradiční XIX. legionářský ples pořádaný u příležitosti 19. výročí návratu statečných legionářů z Ruska. Ples pořádá spolek Rolling a spol. u příležitosti znovuuvedení hry Legie: Sibiřský příběh.

Letos uvedeme již 19. běh larpu Legie: Sibiřský příběh. Při této příležitosti bychom rádi podpořili Spolek Vlčí Máky věnující se podpoře těch, kteří zasvětili život službě vlasti a společnosti. Na pomoc organizaci poputuje polovina zisku z nakoupených vstupenek a tombolových lístků. Přímo na plese bude zároveň umístěna kasička pro další dobrovolné příspěvky.

Uctivě zváni jsou všichni minulí hráči, jakožto i ostatní příznivci činnosti spolku. Akce je koncipována tak, aby si na své přišli milovníci tance i příznivci společenského potlachu. Hrát bude živá i reprodukovaná hudba.

Akce je kostýmová a zasazením odpovídá atmosféře 30. – 40. let. Rádi uvidíme dobové róby a uniformy, ale ani klasické plesové oblečení s drobnými doplňky se neztratí.

Více o programu již brzy!

Posláním 400 korun na náš transparentní účet 2200910884 / 2010 si zakoupíte svůj lístek, zde si svoji platbu také můžete zkontrolovat, jestli dorazila. Do poznámky pro příjemce napište prosím své jméno, případně jména lidí za které platíte, abychom věděli ke komu platbu přiřadit.
Počet vstupenek je omezený.

facebook