18 duben

Army den (OC Atrium Flóra)

MístoPraha, Vinohradská 151/2828 (OC Atrium Flora)
Datum a čas18.04.2018 10:00 - 20:00

2018-04-18

 

Zamiř po roce opět do světa ozbrojených sil a prožij si den jinak. Zveme tě na Army den 2018 s Armádou České republiky a Hradní stráží, který se uskuteční 18. dubna v obchodním domě Atrium Flora v Praze. I letos na tebe čeká velká podívaná!

Již potřetí budou Armáda České republiky a Hradní stráž prezentovat svou výzbroj, výstroj i opravdu těžkou techniku v obchodním domě Atrium Flora v Praze. A nejen to! Čeká na tebe tradičně bohatý doprovodný program včetně několika akčních ukázek a například i autogramiáda sportovců pražské Dukly. V rámci akce si dokonce na vlastní kůži vyzkoušíš některé disciplíny fyzického testování uchazečů o službu profesionálního vojáka!

Army den 2018 proběhne rovněž za účasti rekrutérů Armády České republiky, kteří všem zájemcům o službu vojáka z povolání ochotně poskytnou cenné informace. A pokud by ses raději stal vojákem v záloze nebo studentem vojenské školy, přímo na místě si také přijdeš na své! Stejně jako všichni milovníci vojenské techniky a dobré zábavy.

 

facebook