19 říjen

SF-UCS Challenge / Memoriál Tomáše Procházky

MístoStod, Krůtí Hora 842 - Anti Terror Academy
Datum a čas19.10.2019 08:00 - 18:00

SF-UCS Challenge / Memoriál Tomáše Procházky je věnovaný, stejně jako v loňském roce, štábnímu praporčíkovi Tomášovi Procházkovi, který padl 22. 10. 2018 v Afghanistánu.

Pořádáním SF-UCS challenge chceme připomenout toto smutné výročí a společně zavzpomínat. Nikdy bychom něměli zapomínat na ty, kteří věnovali na oltář vlasti to nejcenější. Svůj život. 

Přijďte závodit. Přijďte fandit, přijďte podpořit dobrou věc. Celý výtěžek závodu SF-UCS a i vloženého závodu bude, stejně jako v loňském roce, věnován ve prospěch Nadačního fondu Speciálních sil. Závod se koná v Level 1 a Level 5. Level 5 je určen pro fyzicky zdatné jednice, příslušníky ozbrojených sborů, speciálních jednotek atd. Level 1 je základní stupeň, který zvládne každý muž i žena. V Level 1 nejsou shyby a střílí se pouze pistole. 

Registrace zde: https://www.sf-ucs.com/sf-ucs-challenge/

Do poznámek registrace napištše velikost trika (S, M, L, XL, XXL). Společně s partnery pro Vás připravíme skvělé podmínky, ceny, doprovodný program a super mejdan, který bude opět zdarma! Kdo chce zůstat po závodě, spacák, karimatka sebou. Spát se bude v teple. 

V loňském roce jste dokázali vybojovat 46.084 Kč Překonáme letos tuto částku? Přijďte podpořit dobrou věc. Máme k tomu 601 důvodů proč…

 

facebook