22 květen

Policejní pochod Brdy

MístoObecnice
Datum a čas22.05. - 23.05.2020

Policejní pochod Brdy je organizován Policejním klubem Příbram, z.s., pod záštitou města Příbram. Partnerem pochodu je Nadace policistů a hasičů. Byť název pochodu nese označení policejní, pochod je otevřen všem zájemcům, kteří se chtějí podívat do krásné přírody a pomoci druhým. Samotným účelem pochodu je, v první řadě, pomoci druhým. Svou účastí podpoříte Nadaci policistů a hasičů.

 

Datum pochodu: 22. – 23. května 2020 (22. května pouze pro trasu Extrém)

Prezence účastníků: od 07:00 h do 10:00 h (Extrém 22. května od 19:00 h do 22:00 h)

Start: průběžný od 07:00 h do 10:00 h (Extrém 22. května 22:00 h)

Cíl: nejpozději 18:00 h

Místo: Obecnice, okres Příbram – parkoviště u fotbalového hřiště

 

Pro rok 2020 jsou připraveny 4 trasy:

Extrém: Trasa v délce zhruba 69 km bude startovat již v pátek 22. května 2020 večer, v 22:00 h. Trasa toho nabídne opravdu mnoho, ale bude Vás také stát mnoho sil. Medaile za tuto trasu bude od ostatních odlišena ratolestmi na stuze i ministužce.

Dlouhá: Trasa v délce zhruba 34 km Vás provede tentokrát provede krásnými výhledy, nebude však zapomenuto za pohádkovou loveckou trasu Carvánka. Počítejte však s množstvím asfaltových cest.

Krátká: Krátká trasa se částečně podobá té minulé. Je v délce 16,5 km.

Kočárková: Trasa v délce 12 km, která je sjízdná i s kočárky.  

Stejně jako loni, i v ročníku 2020 bude možné využít VIP startovné. Vceně VIP startovného je triko pochodu v barvě a velikosti dle Vašeho výběru. VIP startovné je o 300,- Kč dražší oproti standartnímu.

Při registraci obdržíte pochodovou kartu, mapu, odznáček a občerstvení na cestu. Pitný režim bude zajištěn jak v prostoru startu/cíle, tak na jednom z kontrolních bodů. Každý účastník si může vzít vodu na obou místech bez omezení. V místě startu/cíle se dále nachází restaurace, která bude otevřená po celou dobu pochodu.

Přímo v místě startu je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny účastníky. Parkoviště po dobu pochodu bude vyhrazené jen pro registrované účastníky.

Start pochodu nebude hromadný, ale průběžný, dle vaší vlastní volby kdykoli od 07:00 h do 10:00 h. Pouze u varianty Extrém bude start hromadný. 

 

Startovné:

Startovným je myšlen příspěvek na organizaci. 

Základní příspěvek na organizaci: 500,- Kč
– v ceně startovného je příspěvek na nadaci, pochodová karta, mapa, občerstvení na cestu, pitný režim, odznáček, medaile a dekret k medaili

Příspěvek na organizaci bez medaile: 300,- Kč
– v ceně startovného je příspěvek na nadaci, pochodová karta, mapa, občerstvení na cestu, pitný režim, odznáček a diplom

Dětský příspěvek na organizaci bez medaile (do 15 let): 200,- Kč
– v ceně startovného je příspěvek na nadaci, pochodová karta, občerstvení na cestu, pitný režim, odznáček a diplom

VIP příspěvek na organizaci s medailí: 800,- Kč
–  v ceně startovného je příspěvek na nadaci, pochodová karta, mapa, občerstvení na cestu, pitný režim, odznáček, medaile a dekret k medaili a dále triko pochodu ve velikosti a barvě dle Vašeho výběru.

VIP příspěvek na organizaci bez medaile: 600,- Kč
–  v ceně startovného je příspěvek na nadaci, pochodová karta, mapa, občerstvení na cestu, pitný režim, odznáček, diplom a dále triko pochodu ve velikosti a barvě dle Vašeho výběru.

 

KAPACITA ROČNÍKU 2020 JE 800 ÚČASTNÍKU.

 

ODKAZ