Letní tábor Legionář již potřetí

18. 11. 2012

ČsOL realizuje pro děti věku 9 – 15 let (pro děti ve věku 6 – 8 let po domluvě) v termínu 30. 6. – 14. 7. 2012 již potřetí mimořádně zajímavý letní tábor Legionář, jehož cílem je přiblížit účastníkům život čs. legionářů prostřednictvím branných sportů, získávání praktických dovedností při pobytu v přírodě a dalších zajímavých aktivit.

Tábor se bude konat ve skvěle vybavené základně Kolej Peira u Jesenice u Rakovníka. Děti budou ubytovány ve vytápěných chatkách po 4 – 6 osobách s vlastním sociálním zařízením a sprchou. V hlavní budově se nachází jídelna, společenská místnost a dvě učebny. Stravování je zajištěno pětkrát denně. V bezprostřední blízkosti tábora se nachází velký rybník s písčitou pláží (koupání, jízda na plavidlech, vodní hry a sporty) a rozlehlý lesnatý areál (hry v přírodě, výlety). Součást základny tvoří střelnice (50 m).

Přihlášky se přijímají do 10. 6 2012.

Cena tábora 4 900 Kč, pro členy ČsOL, jejich děti a vnoučata atd. sleva 50 %.

Z programu tábora: základy střelecké přípravy z ručních zbraní (vzduchovka, malorážka), ukázky velkorážních zbraní a ostatní vojenské výzbroje, základy první pomoci, práce s mapou a buzolou, strategické hry (paintball, skryté a tiché přesuny terénem), základy přežití v přírodě, základy lanové techniky a slaňování, cykloturistika, filmové ukázky a četba o čs. legiích.

Bc. František Gábor, sekretář ČsOL, email: manager@obeclegionarska.cz, mobil: 722 944 824

Podrobnosti vč. přihlášky viz:

http://www.regrup.petatricatnici.eu/tabor_legie_2011.html

Vložil: Ladislav Lenk