Veřejné poptávkové řízení

18. 11. 2012

Veřejné poptávkové řízení na dodávku ujednocené ústroje Československé obce Legionářské

Předsednictvo Československé obce legionářské vypisuje veřejné poptávkové řízení na dodávku ujednocené ústroje.

Výběrové řízení se vypisuje na základě usnesení Předsednictva republikového výboru Československé obce legionářské ČsOL ze dne 30. června 2009.

Datum vyhlášení výběrového řízení: 17. 7. 2009
Datum pro odevzdání nabídek: do 18.8.2009, 14:00 hodin
Forma doručení nabídky: uzavřená obálka s tištěnou nabídkou + CD+ dodávka vyrobeného vzorku podle schválené specifikace. 
Obálku označte velkým nápisem „Nabídka na dodávku ujednocené ústroje ČsOL“ NEOTVÍRAT
Adresa pro doručení obálky:
Sekretář ČsOL Bc. František Gábor
Československá obec legionářská, Sokolská 33, Hotel Legie, 120 00 PRAHA 2

Základní požadavky účasti ve výběrovém řízení:
1. Výpis z obchodního rejstříku nebo jiné podnikatelské oprávnění (kopie).
2. Profil firmy (působení na trhu, počet zaměstnanců, reference, hrubý obrat
za rok 2008, předchozí dodávky uniforem, další reference.)
3. Čestné prohlášení, že firma není v insolvenčním řízení.

K výběrovému řízení dodejte:
1. Požadované dokumenty – základní požadavky. V úvodním dokumentu nezapomeňte uvést kontaktní osobu a emailovou adresu, na kterou má být odeslána odpověď na Vaši nabídku.
2. Vyrobený vzorek podle schválené specifikace. K vyrobeným vzorkům dodá firma materiálové listy.  Dále firma předloží garance materiálové a barevné stálosti po dobu nejméně 5-ti let.
3.  Cenu jedné soupravy stejnokroje v Kč s DPH a bez DPH.
4. Navrhovaná místa pro zajištění měření a výdejní místa. Nejméně 4 a to Praha, Ostrava, Prostějov, České Budějovice. Měření bude prováděno nejméně 1x měsíčně v jednom z uvedených míst měření. Výdejní místa stejnokrojů jsou identická s místy pro zajištění měření.
5. Stanovení minimální série k výrobě.

Popis jednotlivých součástek stejnokroje:

Sako  –
pánské jednořadové sako zapínané na dva knoflíky, na předním díle je ve vrchní části umístěna náprsní lištová kapsa. Ve spodní části předních dílů jsou na obou stranách boční kapsy výpustkové s patkou. Rukávy jsou dvoudílné a ve spodní části členěné manžetou s výpustkem z odlišného materiálu. Na každé manžetě jsou umístěné dva ozdobné knoflíčky barvy s legionářskou tématikou.
Zadní díl je hladký, členěný středovým švem bez rozparku.
Vnitřní vybavení: sako je podšité polyesterovou podšívkou v barvě vrchového Materiálu. Na levém předním podšívkovém díle jsou umístěné dvě dvouvýpustkové kapsy. Ve vrchní části kapsa klasická a v dolní části kapsa hodinková.   

Kalhoty –
pánské autokalhoty bez manžet na předním díle s jedním záhybem na levé i pravé straně. Boční kapsy jsou klínové. Na středu předního dílu je umístěný rozparek se zdrhovadlem a z vrchu ozdobně prošitý v šíři 3 cm. Na zadním díle je na každé straně jeden záševek. Na pravé straně zadního dílu je lištová kapsa zapínaná na knoflík. Pasový límec je v prodloužené části odšitý dokulata zapnutý na 1 knoflík. Na pasovém límci jsou v boční části umístěné  autospony (pro zvětšení nebo zmenšení obvodu pasu kalhot) a také jsou na pasovém límci umístěna potka dvě na předním díle a čtyři na zadním díle. Kalhoty jsou v přední části do úrovně kolen podšité podšívkou, pro lepší komfort při oblékání. Spodní část kalhot je hladká bez manžet a přední i zadní díly jsou zažehlené na puky.

Maximální cena jedné soupravy stejnokroje je stanovena na 7000,- Kč s DPH.

Vyhodnocení nabídek provede PRV ČsOL na svém zasedání dne 25. 8. 2009.
Výsledky předloží PRV ČsOL ke schválení RV ČsOL 19. 9. 2009 a zasedání předsedů jednot  14.11. 2009.

V Praze dne 16. června 2009
Bc. František Gábor
sekretář ČsOL