Máte zájem o práci v komisích ČsOL? Hlaste se!

18. 11. 2012

Pátý manifestační sněm ČsOL je za námi. Začínají pracovat nově zvolené orgány obce, a to včetně komisí. Přijaté programové prohlášení pro následující období klade právě na práci komisí maximální důraz a chce je aktivněji zapojit do řídících struktur ČsOL.

I nadále budou fungovat tyto komise: komise pro navrhování vyznamenání, morálních ocenění, komise pro činnost strategického plánování organizace a programový rozvoj ČsOL, komise ekonomicko-finanční, komise sociálně-zdravotní, komise tisková a publikační, komise historicko-dokumentační, komise organizační, plánování a zabezpečení akcí, komise pro správu majetku, komise pro dohledání majetku, komise pro zahraniční spolupráci, komise pro legislativu a komise pro symboliku.

Vedení ČsOL se v tomto okamžiku obrací na členy obce s výzvou, zda mají zájem působit v některé z uvedených komisí. Zejména pokud mají zkušenosti s danou problematikou a chtějí být díky nápomocni tomu, aby činnost uvedených komisí byla zahájena co nejdříve a přinášela konkrétní náměty, podněty, rozhodnutí a další výstupy. Své rozhodnutí adresujte na email:

sekretariat@obeclegionarska.cz

Vložil: Ladislav Lenk