Uznání a srdečné díky od ČSBS

18. 11. 2012

Krajský koordinátor projektu Péče o válečné veterány a předseda Jednoty ČsOL Valtice bratr František Trávníček obdržel v minulých dnech dopis od základní organizace Českého svazu bojovníků za svobodu Kyjov. Domníváme se, že stojí za zveřejnění v plném znění.

Milý Františku, přijmi naše uznání a srdečné díky za Tvé iniciativní uspořádání adventního setkání válečných veteránů v Brně letošního 9. prosince. Dokonalá příprava a úspěšné zvládnutí organizace se šťastně vybraným uměleckým programem a Tvým talentovaným průvodním slovem, spolu s umístěním adventního setkání do historicky významného prostředí brněnské vily Stiassny, bylo pro nás nezapomenutelným zážitkem a vzácnou příležitostí k udržení vzájemných přátelských pouta nás – Tvých věrných válečných veteránů.

Rád předávám Ti díky za starostlivou péči a přání hodně povzbudivých úspěchů od kolektivu válečných veteránů z naší základní organizace Českého svaz bojovníků za svobodu, když při výroční členské schůzi dne 2. prosince informoval jsem ve svém hlavním referátu o rozsahu a organizaci péče o válečné veterány.

S díky Tvůj Ing. Vladimír Rajda, předseda ZO ČSBS Kyjov

Připravil: Ladislav Lenk